Van Gaal: "Niet op elkaar blijven reageren"

22 december 2006, 15:52

Louis van Gaal kreeg er deze week flink van langs. Marco van Basten, Ronald Koeman en Frank Rijkaard uitten in de media forse kritiek op de coach, die in een eerder stadium Van Basten had betiteld als 'een slechte bondscoach'. Van Gaal heeft echter geen zin om te reageren op deze kritiek. "Ik zeg er niets over, want we zitten aan de vooravond van Kerst. En die periode moet vredig zijn."

Van Gaal wil geen woorden meer vuil maken aan de uitlatingen van Van Basten, Koeman en Rijkaard. "Uiteindelijk heb je er immers niets aan om op elkaar te blijven reageren", zegt de kleurrijke trainer op de officiële website van AZ

Volgens Van Gaal is de hele situatie uit zijn verband getrokken. De oefenmeester vindt dat zijn woorden onder een vergrootglas gelegd zijn. "Ik ben iemand die de media van repliek dient. Als ik vind dat een journalist een domme vraag stelt, dan zeg ik dat. En ik reageer ook als mijn woorden niet goed gebruikt worden of verdraaid worden in de context van het verhaal. Maar uiteindelijk weet ik dat ik er niets aan kan veranderen. De mening is toch al gevormd", moppert hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen