Mourinho boos ondanks overwinning

24 december 2006, 09:09

Jose Mourinho blijft een vreemde vogel. Iedere andere coach zou vermoedelijk dolblij zijn geweest na de gelukkige zege van Chelsea bij Wigan (2-3, door een doelpunt in blessuretijd van Arjen Robben), maar de Portugees was chagrijnig.

Chelsea kwam op bezoek bij Wigan al snel op 0-2, maar gaf de wedstrijd vervolgens compleet uit handen. De thuisploeg kwam terug tot 2-2, waarna Arjen Robben Chelsea diep in blessuretijd alsnog de zege bezorgde.

De enige speler voor wie Mourinho een complimentje over had, was verdediger Carvalho. "Hij was mijn enige verdediger die foutloos speelde. Zonder hem was deze overwinning zeker niet mogelijk geweest, hij bleef tot de laatste seconde geconcentreerd", stelt Mourinho.