Greene twijfelgeval bij Feyenoord

25 december 2006, 13:20

Feyenoord-trainer Erwin Koeman weet nog niet of hij in de topper tegen PSV een beroep kan doen op Serginho Greene. De veelzijdige verdediger heeft nog altijd last van een blessure aan zijn knie. Vermoedelijk zal pas op de dag van de wedstrijd besloten worden of Greene in actie zal komen.

Royston Drenthe en Danny Buijs zijn in ieder geval weer wel van de partij. Het duo was afgelopen weekend nog geschorst voor de stadsderby tegen Sparta. 

Overigens kijkt Koeman uit naar de confrontatie met PSV. Volgens hem heeft zijn ploeg wat goed te maken, na de 2-1 nederlaag eerder dit seizoen in Eindhoven. "In de eerste helft daar verdienden we niks, maar in de tweede helft hadden we recht op de gelijkmaker. Die maakten we ook, maar hij werd onterecht afgekeurd. Daar hebben we wel een bepaald revanchegevoel aan overgehouden."

"Dat het niet makkelijk wordt, weet iedereen. PSV heeft veruit de beste ploeg. Het zit goed in elkaar en loopt over van de klasse en routine. Toch gaan wij er alles aan doen om hen het vuur na aan de schenen te leggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen