Gabri geeft zichzelf boete

Ger
27 december 2006, 11:48

Gabri heeft zichzelf een extra boete gegeven vanwege zijn rode kaart in het verloren duel tegen Vitesse (4-2). De middenvelder was - evenals de gehele Ajax-selectie - al beboet door trainer Henk ten Cate. Bovendien moesten de spelers van de Amsterdamse club een straftraining afwerken op Eerste Kerstdag.

De Spanjaard vond de geldstraf niet genoeg en bood de hele ploeg nog eens afzonderlijk zijn excuses aan voor zijn rode kaart. Hij besloot nog meer geld over te maken aan een goed doel. Ten Cate tilde niet eens zwaar aan de rode kaart van Gabri, zo liet hij weten in De Telegraaf. "Gabri is een speler die zich gaat ergeren aan wat om hem heen gebeurt en zichzelf vervolgens verliest. Zonder kwade intentie, want hij laat zijn ploeggenoten nooit in de steek."

Overigens ontbrak Gabri tijdens de straftraining. Hij kreeg toestemming om Tweede Kerstdag met zijn familie in Barcelona door te brengen. "Voor Spanjaarden zijn die dagen erg belangrijk", aldus Ten Cate. De geschorste middenvelder zal woensdagavond ontbreken tegen Roda JC.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen