De Mos 'wordt misselijk' van geklungel Vitesse

28 december 2006, 09:11

Afgelopen zondag voelde Vitesse-trainer Aad de Mos zich nog koning te rijk na de zege van zijn ploeg op Ajax (4-2), maar amper vier dagen later is het humeur van de oefenmeester volledig omgeslagen. De Mos is woedend over de manier waarop zijn ploeg zich woensdag de kaas van het brood liet eten tegen NAC Breda. Na een 0-1 voorsprong verloor Vitesse het duel met 2-1.

"Dit kan zo niet langer", moppert de boze De Mos tegenover Omroep Gelderland. "Ik wordt hier echt misselijk van. Er moet nu iets gebeuren, ik ga in overleg met de clubleiding. De oude fouten komen weer naar boven. Hier kun je als trainer weinig tegen doen, dit krijg je er gewoon niet uit"

De Mos trekt het probleem van zijn ploeg in een breder perspectief. Volgens hem komt bij Vitesse het manco van het complete Nederlandse voetbal aan het licht. "We kunnen in Nederland niet meer verdedigen. Ook lezen we de situatie niet goed. Bij hoge ballen moet één man het duel ingaan en een andere moet dan rugdekking geven. Dat deden wij helemaal verkeerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen