Kluivert overweegt zaak tegen Radio Rijnmond

28 december 2006, 11:18

Paul Foortse, de zaakwaarnemer van Patrick Kluivert, wil het wedstrijdverslag dat Radio Rijnmond van de wedstrijd Feyenoord-PSV maakte, terughoren. De commentator van de lokale zender praatte tijdens het duel de beledigende spreekkoren aan het adres van Patrick Kluivert goed. 

{image[249587][right-half][]}Foortse weigert op de zaken vooruit te lopen, maar bevestigt dat hij 'geïnteresseerd' is in de banden van de radiozender. "Ik ben jurist, mijn beeld is pas bepaald als ik de feiten ken", zegt hij. "We willen dus eerst precies weten wat er is gezegd. Dat kan betekenen dat er daarna actie volgt. Dat kan echter ook betekenen dat er helemaal niets gebeurt. De belangrijkste vraag is: is het grievend wat er is gezegd?"

Bij Radio Rijnmond bevestigt men de situatie. "Een wedstrijdverslag is emotie", zegt eindredacteur Jelle Gunneweg. "In zijn emotie is de verslaggever even uit de bocht gevlogen. Ik benadruk dat hij even later zijn excuses heeft aangeboden. De verslaggever is geschrokken van zijn eigen uitlatingen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen