PSV stemt in met verhuur Aissati

Ger
29 december 2006, 14:08

PSV-trainer Ronald Koeman gaat in de winterstop de nodige wijzigingen doorvoeren in zijn selectie. De Eindhovenaren willen Ismail Aissati, Roy Beerens en Jelle de Bock verhuren. Voor Michael Ball, Michael Lamey en Arvid Smit is bij PSV zelfs helemaal geen toekomst meer.

Tot de verhuur van Aissati is besloten in samenspraak met de speler zelf en zijn zaakwaarnemers. "Om hem toekomstgericht dichter bij het eerste elftal te krijgen denken wij dat we de stap zelf kunnen maken als hij wedstrijden kan spelen bij een andere club. Het zal een positie zijn waar wij hem zien, op het middenveld dus", laat Koeman weten.

De PSV-trainer ziet ook Roy Beerens en Jelle de Bock de tweede seizoenshelft het liefst op huurbasis voor een andere club uitkomen. Daarnaast gaat Lee Nguyen weg bij de A-selectie. De Amerikaan wordt verhuurd of gaat naar de selectie van Jong PSV.

Michael Ball, Michael Lamey en Arvid Smit hebben te horen gekregen dat ze mogen vertrekken uit Eindhoven. Wel wil Koeman Csaba Fehér bij de groep houden. "Vanaf januari willen we een groep van 23, maximaal 24 man overhouden. Het liefst met twee aanvallers erbij en een linksback."

PSV verwacht overigens dat Alcides het trainingskamp in Spanje meemaakt. Volgens Koeman is de transfer van de 21-jarige Braziliaanse verdediger zo goed als rond. 'Hij is een extra versterking in verdedigend opzicht, ook voor de verdere toekomst mocht Alex vertrekken. We streven naar minimaal anderhalf jaar. Je moet het zien als een constructie zoals met Alex, tussen Chelsea en PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen