Cocu sluit transfer naar andere club uit

30 december 2006, 11:26

Phillip Cocu weet nog niet of hij zijn contract bij PSV met één jaar gaat verlengen. De 36-jarige middenvelder liet vandaag in AD/ Sportwereld weten dat hij nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. Wel sluit hij uit dat hij nog een transfer zal maken naar een andere club.

"Ik zal straks de afweging maken: wil ik zelf nog wel door. Dat is het allerbelangrijkste. En vervolgens zal ik ook kijken wie er allemaal bij PSV zullen vertrekken. Ik weet het echt nog niet. Ik geloof alleen niet meer dat ik na dit jaar nog ergens anders zal spelen. Pin me er niet op vast, maar zoals het er nu voor staat, is het óf nog een jaar PSV óf ik stop", legt hij uit.

Hoewel hij mogelijk dus bezig is met zijn afscheidstournee op de Nederlandse velden, is Cocu hier helemaal niet bewust mee bezig. "Ik ben nog helemaal niet bezig met mijn afscheid. Afgelopen dinsdag speelden we in de Kuip. Het kan de laatste keer zijn geweest, maar als ik daar over moet nadenken, dan kan ik wel elke wedstrijd een stapel zakdoeken in mijn tas stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen