Kanu wil met Davids terug naar Ajax

Ger
31 december 2006, 01:05

Nwankwo Kanu wil graag terug naar Ajax. De aanvaller hoopt samen met Edgar Davids de laatste jaren van zijn loopbaan in de Amsterdam ArenA door te brengen. Momenteel staat de Nigeriaan onder contract bij Portsmouth, waar hij aanstuurt op een vertrek.

Onlangs wilde Kanu zijn contract bij Pompey laten verbeteren. Dat is nog niet gebeurd. Het lijkt er dan ook op dat hij een vertrek wil forceren. "Ik wil terug naar Ajax. Portsmouth zou dankbaar moeten zijn voor wat ik voor ze heb kunnen doen en mij laten gaan. Ze hebben me immers gratis gekregen."

Ook zijn maatje Edgar Davids heeft oren naar een comeback in Amsterdam. "Ik heb met Edgar Davids gesproken en een paar andere jongens met wie we samen het Ajax in de midden negentiger jaren vormden. We geloven dat we die sfeer weer kunnen terugbrengen in de Amsterdam Arena als we weer voor die club gaan uitkomen."

Manager Harry Redknapp is not amused met de uitlatingen van zijn spits. "Ik kan het gewoon niet geloven. We houden van hem en dat hebben we zo vaak gezegd. Toen niemand hem een kans wilde geven, nam ik het risico. Is dit de manier waarop hij mijn vertrouwen wil terugbetalen? Hij heeft nog een contract van een jaar, en wij verwachten dat hij deze tijd gewoon uitzit."

"Ik wacht op het aanbod van Ajax. Ik heb Pompey verteld dat ik wegwil. Ze zouden het aanbod moeten accepteren en me laten gaan", besluit de speler in de krant Vanguard.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen