Marokko
0 – 0
Spanje

Lodewijks: "Kalou praat pure onzin"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 januari 2007 – Patrick Lodewijks heeft in Sportweek verbolgen gereageerd op de kritiek die Salomon Kalou eerder deze week in hetzelde blad op hem uitte. Volgens Kalou zouden de oudere spelers de sfeer bij Feyenoord naar beneden halen. Op de vraag of hij hiermee doelde op Pierre van Hooijdonk, antwoordde Kalou dat hij meer moeite had met Patrick Lodewijks.

Volgens Kalou hebben bij Chelsea, zijn huidige club, de oudere spelers een veel positievere bijdrage aan de groep dan bij Feyenoord. "Het verschil is dat de ouderen hier echte toppers zijn met een goede spirit. Bij Feyenoord halen de ouderen de sfeer naar beneden."

Het leek voor de hand te liggen dat Kalou hiermee doelde op Pierre van Hooijdonk, maar dat blijkt niet zo te zijn. "Ik had nooit een probleem met Pierre bij Feyenoord, maar we praatten niet veel. Ik had meer moeite met Patrick Lodewijks."

Lodewijks snapt niets van deze uitlatingen van Kalou. "Pure onzin. En áls hij het zo voelde, waarom heeft hij daar dan nooit iets over tegen mij gezegd in zijn Feyenoord-tijd? Ik zat twee jaar naast hem in de kleedkamer", aldus de 39-jarige doelman. 

Reacties

WK 2022

gerelateerd