Maccarone uit zware kritiek op McClaren

Ger
2 februari 2007, 13:13

Massimo Maccarone heeft fors uitgehaald naar Steve McClaren. De 27-jarige Italiaan had enkele jaren bij Middlesbrough te maken met de huidige bondscoach van Engeland. De afgelopen transferperiode vertrok hij naar Siena.

"De zogenaamd geweldige en atlijd lachende Steve McClaren is de meest huichelachtige persoon die ik helaas heb moeten leren kennen", aldus Maccarone, die in 2002 door McClaren werd aangetrokken. "Alleen in Engeland kan iemand met zulke duidelijke beperkingen bondscoach worden." 

Maccarone, die 102 keer in actie kwam voor Middlesbrough en 24 goals scoorde, gaat verder: "Hij heeft me zwaar teleurgesteld door me in 2004 tijdens de finale van de League Cup op de bank te laten. Voor de wedstrijd had hij juist aan iedereen laten weten dat ik zijn nummer één was en dat hij op mij rekende. 

De Italiaan is evenmin te spreken over Gareth Southgate, de opvolger van McClaren bij Midlesbrough. "Als speler zei hij me altijd dat ik me niet zo slecht moest laten behandelen door McClaren. Toen Southgate coach werd, beloofde hij me dat hij me vijf tot zes wedstrijden zou laten staan, maar hij kwam dat niet na."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen