Atteveld passeert aanvoerder Saeijs

Koen Freriks
25 februari 2007, 11:58

Interim-coach van Roda JC Raymond Atteveld (foto rechts) blijft ongeslagen met zijn ploeg. De opvolger van de naar HSV vertrokken Huub Stevens won zaterdag in Kerkrade met 1-0 van SC Heerenveen. De oefenmeester verraste bovendien door aanvoerder Jan-Paul Saeijs wederom niet te laten starten.

Atteveld: "Jan-Paul was sowieso al bezig aan een mindere periode en daar kwam laatst nog een griepje overheen. Zijn vervanger Kah doet het heel goed. We hebben gezegd dat je je plaats in de eerste elf, maar ook bij de eerste achttien moet verdienen. Kah verdient nu een basisplek. Ik heb hem in de kleedkamer daarover gecomplimenteerd."

De trainer begon net als in het vorige duel tegen Vitesse (0-0) met een 3-4-3 opstelling. "Met vier man op het middenveld probeerde we de slag om de middelste linie te winnen en over Heerenveen te duiken. In deze formatie speelde de ploeg de afgelopen weken uitstekend. Alleen moeten we in de omschakeling slagvaardiger zijn. Dat is het enige verwijt wat ik mijn jongens kan maken", zo besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen