Brandts flirt met PSV

27 februari 2007, 11:47   Bijgewerkt: 27 februari 2007, 22:32

NAC-trainer Ernie Brandts heeft in een interview met PSV TV zijn rood-witte hart laten spreken. De Gelderlander, ontdekt door PSV-scout Piet de Visser, flirt openhartig met PSV in een interview met de Eindhovenaren. Brandts zegt nog veel contacten bij PSV te onderhouden, ondermeer met oud-spelers die nu scout zijn.

"Ik heb ook nog steeds die spreekwoordelijke rood-witte strepen over mijn hart. Ik heb fantastische jaren bij PSV gehad, de club is ontegenzeggelijk mijn grote liefde en ik zou er graag nog eens terugkeren, in wat voor functie dan ook", aldus de NAC-keuzeheer. Brandts doet de uitlatingen aan de vooravond van de KNVB-beker wedstrijd tegen PSV.

De voormalig PSV-speler verklapt niet hoe hij zijn "oude liefde" zal gaan bestrijden. Wel acht Brandts zijn team sterker dan in de vorige ontmoeting met de club uit de Lichtstad: "Eerder dit seizoen verloren wij met 3-0 in Eindhoven. PSV speelde toen tóp en wij waren niet zo goed als we nu zijn. Als wij een tópdag hebben en PSV juist een iets mindere dag, zie ik best kansen voor ons.

De trainer van de Parel van het Zuiden prijst het Bredase publiek: "Wij worden gesteund door ons altijd fanatieke publiek. Voor onze eigen spelers is dat wel degelijk een steun in de rug." De 51-jarige coach verbaast zich niet over de recente opmars van zijn club. "Ik weet wat we kunnen en je staat tenslotte op de plaats die je verdient." Toch blijft hij voorzichtig: "De komende weken krijgen we echter nog zware wedstrijden. Als we daarna nog steeds zesde staan en dus de play-offs halen, zou dat een fantastische prestatie zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen