Booy is niet bang voor AZ

27 februari 2007, 16:21

FC Utrecht staat aan de vooravond van een interessant tweeluik. Binnen vier dagen speelt de ploeg uit de Domstad immers twee keer thuis tegen AZ. Eerst (woensdag) voor de beker, daarna (zondag) voor de competitie. Booy kijkt uit naar deze dubbele confrontatie, wetende dat voor hem vooral het bekerduel telt.

"Er staat een halve finale op het spel. Een wedstrijd waar extra spanning op zit. In de competitie kun je jezelf nog weleens een nederlaag oplopen. Dan weet je dat je het een week later nog goed kunt maken. In de beker niet, woensdag moet het gebeuren", zegt de oefenmeester op de officiële website van FC Utrecht.

Booy heeft respect voor AZ, maar weigert zich bij voortaan neer te leggen bij uitschakeling. "AZ is een ploeg met veel kwaliteiten die ze laten zien in de competitie en in Europa. Wij hebben hun kracht eerder dit seizoen ook ondervonden in Alkmaar, toen zij tegen ons één van de beste wedstrijden van het seizoen speelden. Maar dit is weer een heel andere wedstrijd. Een wedstrijd op zich. Bang zijn we niet. Als bij ons alles klopt en we pieken op het juiste moment, dan hebben we een kans", weet hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen