NAC-middenvelder Slot noemt bekerloting 'dubieus'

1 maart 2007, 14:55   Bijgewerkt: 1 maart 2007, 15:10

Arne Slot zet zijn vraagtekens bij de manier waarop de bekerloting dit seizoen verloopt. Het feit dat AZ en Ajax in de halve finale in eigen stadion aan mogen treden tegen NAC Breda en RKC, zodat de droomfinale tussen beide Noord-Hollandse ploegen er dik in zit, noemt de middenvelder van NAC 'dubieus'. 

"We kunnen het niet bewijzen, maar het is wel dubieus", moppert Slot, die woensdag met NAC PSV uitschakelde (3-0), tegenover Omroep Brabant. "In de achtste finale speelden alle topploegen thuis. Daar hebben ze zo veel kritiek op gehad, dat het de volgende ronde precies andersom was. De topploegen speelden uit, maar wel tegen ploegen waarvan verwacht werd dat ze zouden kunnen winnen. En nu spelen AZ en Ajax weer thuis. Nou ja, ik zet er mijn vraagtekens bij", stelt Slot.

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat er commentaar is op de bekerloting. Na de loting voor de achtste finale zetten toenmalig MVV-coach Jurrie Koolhof en zijn Go Ahead-collega Mike Snoei ook al hun vraagtekens bij de loting. In de achtste finale mochten PSV, AZ en Ajax allen al in eigen stadion aantreden tegen op papier veel mindere tegenstanders. "Het is allemaal net té toevallig", riep Snoei toen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen