Bellamy legt incident met golfclub uit

Ger
2 maart 2007, 11:03   Bijgewerkt: 2 maart 2007, 11:37

Craig Bellamy heeft in de Daily Mail uitgelegd hoe de ruzie tussen hem en zijn teamgenoot John Arne Riise is ontstaan. De twee hadden ruzie tijdens het trainingskamp dat Liverpool in de Portugese Algarve hield. Het blijkt nu dat een onschuldige zangpartij de oorzaak van de ruzie was.

Bellamy legt uit: "Het begon allemaal met wat karoake. Ik zong een nummer. Dat was Red Red Wine van UB40. Dat deed ik omdat Jerzy Dudek rode wijn aan het drinken was. Zo simpel was het. De jongens wilden dat Riise het volgende nummer zou zingen, omdat hij bij het avondeten ook al niet op was komen dagen. Ik probeerde hem vervolgens te overtuigen dat hij ook even moest zingen."

Volgens Bellamy was Riise 'not amused' en dat liet de Noor hem ook weten. "Het maakte me niet verschrikkelijk veel uit dat hij niet wou zingen. Dus ik ging weer zitten. Vervolgens liet Riise me nadrukkelijk weten dat hij niet blij met de situatie was." Bellamy legt verder uit: "De situatie werd gesust, maar toen ik met Steve Finnan terug naar het hotel liep, verloor ik een paar seconde de controle over mezelf." De Welshman liep terug naar Riise: "Ik ging terug en confronteerde Ginger en vertelde hem dat hij geen ruzie met mij moest maken waar alle jongens bij zijn.

Alles is nu overigens koek en ei tussen de twee teamgenoten. "John is er goed mee omgegaan. De volgende morgen trainden we gewoon weer samen. Er is geen probleem meer", aldus de voormalig speler van Newcastle United. Na de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Barcelona, waar zowel Bellamy als Riise scoorden, lijkt de kou helemaal uit de lucht. Ballamy vierde zijn goal tegen de Catalaanse club zelfs met een golfswing.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen