Vogel speelt niet meer voor Zwitserland

Ger
8 maart 2007, 15:24   Bijgewerkt: 8 maart 2007, 15:30

Voormalig PSV-middenvelder Johann Vogel heeft het aan de stok met de bondscoach van Zwitserland Jakob 'Kobi' Kuhn. De Zwitser, tegenwoordig in dienst van Real Betis Sevilla, kreeg te horen dat hij niet bij de selectie voor de wedstrijden met Colombia en Jamaica zat.

Vogel reageerde hier, volgens een officieel statement van de Zwitserse bond, erg emotioneel op. Bondscoach Kuhn gaf aan dat de relatie al een tijd niet optimaal was. "De chemie tussen ons was niet meer goed, zowel op het veld als daarbuiten", aldus de 53-jarige oefenmeester. Kuhn stelde dat het onwaarschijnlijk is dat Vogel ooit weer voor het Zwitserse nationale team zal uitkomen. Opvallend, want Vogel was tijdens het voorbije wereldkampioenschap nog captain van de Zwitsers.

Volgens diverse Zwitserse media zouden Vogel en teamgenoot Alexander Frei na de nederlaag tegen Oekraïne slaags zijn geraakt. Zwisterland werd toen na penalty's uitgeschakeld. Het Alpenland leverde op het WK een unieke prestatie door uitgeschakeld te worden zonder ook maar een goal tegen te krijgen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen