Ablangohor wijst Nigeriaanse uitnodiging af

9 maart 2007, 11:01

De Engelsman Gabriel Agbonlahor van Aston VIlla lijkt voorlopig nog geen keuze te hebben gemaakt wat betreft het land waarvoor hij wil uitkomen. De aanvaller heeft Nigeriaanse roots en kreeg van dat land onlangs een uitnodiging om voor het nationale team uit te komen.

Agbonlahor beleefde dit seizoen zijn doorbraak en speelde al enkele interlands voor Jong Engeland. Bij Aston Villa wordt het jonge talent al Roadrunner genoemd, omdat hij over een enorm sprintvermogen beschikt. Agbonlahor verdiende door zijn goede prestaties bij de ploeg uit Birmingham een plaats bij de 37-koppige voorselectie van bondscoach Berti Vogts.

De voormalig speler van Engeland onder de 21 trekt zich voorlopig echter terug uit de selectie. Agbonlahor wil de situatie eerst grondig doorspitten met zijn vader voordat hij een beslissing maakt over zijn interlandtoekomst. In de Nigeriaanse selectie was overigens, voor het eerst sinds 2004, weer plaats voor Celestine Babayaro. De verdediger werd destijds uit een trainingskamp weggestuurd na gedragsproblemen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen