"Caglioni gebruikt geen cocaïne"

Ger
13 maart 2007, 11:38   Bijgewerkt: 13 maart 2007, 11:54

Marco Storari heeft het in de Italiaanse media opgenomen voor Nicolas Caglioni. De keeper van Messina, werd onlangs positief bevonden op het gebruik van cocaïne. Hij krijgt nu bijval van collega-goalie Storari, die ook bij de Siciliaanse club onder contract staat.

"Nicolas zei dat er een fout moest zijn gemaakt, hij heeft niets verkeerd gedaan", aldus Storari tegenover Sky Italia. De 31-jarige doelverdediger vervolgde: "We moeten erg voorzichtig zijn met onze oordelen en uitspraken omdat veel dingen nog niet duidelijk zijn. Ik geloof hem. Ik heb twee jaar op dezelfde kamer met hem geslapen en ik weet dus wat voor soort persoon hij is."

Het bericht kwam hard aan bij de spelers van Messina. "We schrokken allen van dit nieuws omdat we hem goed kennen. Ik kan niet geloven dat hij zoiets zou doen, net nu hij zo goed speelde", legde de voormalig AC Milan-speler uit. Algemeen directeur Marco Valenti deelde mee dat de club nog geen officiële uitspraken over de kwestie doet, totdat de verdere ontwikkelingen in de zaak duidelijk zijn.

Messina strijdt dit jaar wederom tegen degradatie. De Giallorossi staan momenteel op de zeventiende plek, twee punten boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen