Groep B: Arsenal met mazzel langs FC Thun

22 november 2005, 23:06

Arsenal heeft na vijf wedstrijden nog altijd een 100% score in de Champions League. De ploeg van manager Arsene Wenger speelde in Zwitserland tegen FC Thun een uiterst matige wedstrijd, maar won wel: 0-1. Robert Pires maakte in de slotfase vanaf elf meter het winnende doelpunt.

Hoewel Arsenal uiteindelijk drie punten aan het duel overhield, leek het er lange tijd op dat FC Thun zou gaan winnen. Ondanks een rode kaart voor verdediger Deumi, hij haalde de doorgebroken Robin van Persie neer, kwamen de Zwitsers een aantal keer uiterst gevaarlijk voor het doel van Arsenal-doelman Mart Poom. FC Thun scoorde zelfs twee keer, maar beide keren werd de treffer afgekeurd. De eerste keer was dat nog terecht, maar waarom het tweede Zwitserse doelpunt niet toegekend werd is nog altijd een raadsel.

In de slotfase was het opnieuw Robin van Persie die een hoofdrol voor zich opeiste. De Nederlander ging in het vijandige strafschopgebied uiterst gewillig naar de grond, maar zag zijn inspanningen beloond met een strafschop. Invaller Pires benutte het buitenkansje: 0-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen