Feyenoord-fans richten kritiek op Bosz

Ger
8 april 2007, 15:33   Bijgewerkt: 8 april 2007, 15:44

Peter Bosz is het nieuwe mikpunt van de aanhang van Feyenoord. In De Kuip hingen zondagmiddag tijdens het competitieduel met FC Groningen tal van spandoeken met vijandige teksten jegens de technisch manager van de Rotterdamse club. Eerder dit seizoen hadden de Feyenoord-fans het voorzien op ex-preses Jorien van den Herik.

'Peter we vertrouwen je voor geen meter', viel met koeienletters in De Kuip te lezen. Of: 'Bosz is de Klosz'. Sommige anti-spandoeken werden tot woede onder de aanhang voor het begin van de wedstrijd verwijderd door stewards. Volgens het legioen heerst binnen de (technische) leiding van Feyenoord een sfeer van vriendjespolitiek.

Het gedwongen vertrek van de nog steeds zeer populaire oud-speler Henk Fräser als jeugdtrainer zou daarvan een gevolg zijn. Deze maatregel rekent de fanatieke aanhang Bosz, maar ook diens 'vriendjes' Wim Jansen (technisch adviseur) en Stanley Brard (hoofd opleidingen en zwager van Jansen), zwaar aan. Dat bleek ook wel zondag uit de veel verbale en non-verbale steunbetuigingen aan Fräser in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen