Ten Cate: "Alles is nog mogelijk"

Ger
8 april 2007, 18:05

Ajax-trainer Henk ten Cate noemde twee oorzaken voor de remise bij RKC Waalwijk (2-2). "Dit hobbelige speelveld hoort niet bij een Eredivisieclub", mopperde hij. "Daarbij leverde RKC ook meer strijd. Ze wonnen meer duels."

De oefenmeester van de Amsterdamse club was opvallend genoeg niet teleurgesteld in de instelling van zijn spelers. "Ik vind het logisch dat RKC meer duels wint. Zij hebben fysiek sterke jongens. Wij moeten het van het voetbal hebben. Dat was op dit veld niet mogelijk. Daarbij moeten we niet al te negatief doen. We zijn een punt op PSV ingelopen."

Ten Cate vergat voor het gemak dat zijn ploeg op de ranglijst inmiddels ook door AZ is gepasseerd. "Bij mij is het glas niet half leeg maar half vol. AZ en PSV moeten drie keer winnen. Anders worden die clubs waarschijnlijk geen kampioen. Wij moeten ook drie keer winnen. We gaan daar ons uiterste best voor doen."

"We konden het vanmiddag niet afmaken", constateerde Ten Cate. "We kwamen niet tot die derde treffer. Natuurlijk is dat jammer. Maar ik kan mijn jongens weinig verwijten. We staan niet eerste maar derde. Toch leggen we ons niet neer bij de strijd om de titel. In deze competitie is alles mogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen