Schalke 04 haalt nieuwe doelman

17 april 2007, 17:23   Bijgewerkt: 17 april 2007, 17:30

Schalke 04 heeft zich verzekerd van de diensten van Mathias Schober. De doelman komt aan het eind dit seizoen over van Hansa Rostock. Schobers contract liep af bij de ploeg die momenteel tweede in de Tweede Bundesliga staat. Schalke 04 zocht naar een ervaren doelman om haar huidige keeperstrio te versterken.

Het is niet de eerste keer dat Schober voor de club uit Gelsenkirchen uit komt. De Duitser stond eerder van 1994 tot 2000 bij de huidige koploper van de Duitse competitie onder contract. Schober moest toen zich schikken in een reserverol, een rol die hem waarschijnlijk deze keer wederom te wachten staat.

De doelverdediger meldt desondanks zeer blij te zijn transfer naar de formatie van trainer Mirko Slomka (op de foto afgebeeld). "Schalke is mijn club. Ik ben erg blij dat ik nogmaals de kans krijg om voor deze club uit te komen", aldus Schober, die moet proberen de jonge doelman Manuel Neuer naar de kroon te steken. Neuer nam de plek van Frank Rost over die halverwege dit seizoen naar HSV vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen