Oper niet tevreden over aanbieding Roda

Ger
27 april 2007, 09:45   Bijgewerkt: 27 april 2007, 10:17

Andres Oper heeft een contractvoorstel van Roda JC afgeslagen. De Limburgse club wil de in 2008 aflopende verbintenis van de Estse aanvaller graag met twee jaar verlengen. Oper kwam in het seizoen 2005/2006 over van Torpedo Moskou.

"Onze eisen én die van Roda lagen een heel stuk van elkaar af. Als dit Opers eindstation moet worden, mag daar best wat tegenover staan. Hij heeft immers ook al een bepaalde leeftijd bereikt", aldus zaakwaarnemer Chiel Dekker in De Limburger. "Het zou goed kunnen dat Andres nu gaat uitkijken naar een andere club, want vooral spitsen zijn op dit moment veelgevraagd in het Europese voetbal. We wachten daarom nu maar rustig af."

Roda JC-directeur Huub Narinx is verrast door de reactie van Oper. "Ik kan me echt niet voorstellen dat hij hier niet mee akkoord gaat. Wat er nu precies aan de hand is weet ik niet. We hebben hem een contractverlenging van twee jaar aangeboden, die naar mijn gevoel goed in elkaar zit. Misschien dat Andres nu zijn eisen heeft bijgesteld. Ik zal gaan overleggen met zijn zaakwaarnemer. Aan de andere kant: als zoals nu blijkt dat we er na een week onderhandelen nog niet uit kunnen komen, zullen we misschien moeten constateren dat het niet is gelukt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen