Sinouh: "Ik had AZ er graag doorheen gesleept"

7 mei 2007, 01:29   Bijgewerkt: 7 mei 2007, 16:36

Als een duel uitdraait op strafschoppen, is dat voor een doelman een uitgelezen kans om zich te onderscheiden. Eén of twee reddingen en je bent de held van de avond. Khalid Sinouh was dat graag geweest, maar het mocht niet zo zijn. De doelman van AZ was, tot zijn grote frustratie, acht keer kansloos op een inzet van een Ajacied.

"Ik ben er doodziek van", zegt de doelman tegen FCUpdate.nl. "Ik had AZ er zó graag doorheen gesleept, maar dat is niet gelukt. Normaal gesproken pak ik in zo'n serie wel minimaal één penalty, maar dit keer niet niet één. Onvoorstelbaar."

Team foto AZ

Team foto AZ

Sinouh benadrukt dat AZ, ondanks de nederlaag, trots mag zijn. "De jongens hebben het fantastisch gedaan, ze hebben met hun hart gespeeld en gestreden voor wat ze waard zijn. Ik ben trots op ze, zeker na de teleurstelling van vorige week. Vergeet niet dat we een heel jonge groep hebben, we moeten leren omgaan met teleurstellingen. Dit is weer een teleurstelling, maar op termijn worden de jongens hier sterker van. Daar ben ik van overtuigd. AZ gaat de komende jaren prijzen pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen