Tottenham verlengt contract van Dawson

11 mei 2007, 13:10

Michael Dawson heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur verlengd. De verdediger, staat al jaren te boek als een grote defensieve belofte en maakte die verwachting dit seizoen waar. Spurs-trainer Martin Jol is in zijn nopjes met de contractverlenging. De Nederlandse oefenmeester vertelde onlangs dat Dawson zijn Speler van het Jaar was. De jongeling tekende tot 2012 bij.

"Het is fantastisch dat de club me met een nieuw contract beloond heeft" liet Dawson op de clubsite van Tottenham weten. "Mijn vorige contract liep nog vier jaar door dus dit contract is een uitbreiding van mijn verplichtingen naar de club toe." 

De voormalig speler van Southampton verklaarde waarom hij het zo naar zijn zin heeft bij de Londense club. "We hebben nog veel om voor te strijden tijdens onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Ons team doet het erg goed. We hebben een hoop verschillende nationaliteiten in ons team en aantal grappenmakers dus de sfeer in het team is fantastisch."

"Je zou denken dat we onderhand wel aan een rustperiode toe zijn, maar we hebben het dit seizoen zo naar ons zin gehad, dat we het eigenlijk vervelend vinden dat het nu bijna tot een einde is gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen