Van Gaal en Koeman hebben geen trek in ManCity

Ger
16 mei 2007, 14:23   Bijgewerkt: 16 mei 2007, 14:37

Stuart Pearce is slechts twee dagen weg bij Manchester City maar de geruchten rondom zijn potentiële opvolgers gonzen al weer door de wandelgangen. Voornaamste kandidaten zijn volgens berichtgeving in de Engelse media PSV-trainer Ronald Koeman, Louis van Gaal van AZ en de Franse oefenmeester Gerard Houllier, die Olympique Lyon onder zijn hoede heeft. 

BBC Sport meldt dat het trio echter heeft laten weten geen trek te hebben in de vacature die onlangs bij The Citizens is ontstaan. De zaakwaarnemer van Ronald Koeman, Ger Lagendijk, ontkrachtte de geruchten rondom zijn cliënt. "Ronald heeft een contract dat nog een jaar geldig is en dat contract wil hij graag uit dienen."

Ook Louis van Gaal heeft momenteel geen trek in een Engels avontuur. AZ-perschef Erik van Leeuwen meldt: "Louis heeft zijn contract niet zo lang geleden weer vernieuwd en hij zal dus niet naar Manchester City gaan. Misschien zou hij een baan bij een Engelse topclub niet afslaan, maar hij is daar op dit moment niet mee bezig."

Manchester City ving ook bij Lyon-manager Gerard Houllier bot. De Franse landskampioen liet in een officieel statement op de website weten dat de voormalig manager van Liverpool ook na de zomer bij de club blijft. "We herhalen het nog een keer. Gerard Houllier is ook volgend seizoen nog coach van Lyon, waar hij een contract tot 2008 heeft."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen