Guidolin blij om terug te zijn bij Palermo

Ger
16 mei 2007, 16:02

Francesco Guidolin koestert geen wrok tegen zijn werkgever Palermo. De Siciliaanse club ontsloeg de trainer circa drie weken geleden en stelde diens assistent Renzo Gobbo als hoofdcoach aan. Het werd geen succesvol en langdurig huwelijk, na luttele weken besloot de clubleiding Guidolin een tweede kans te geven. Een kans die de Italiaanse oefenmeester met beide handen aanpakte.

"Ik had niet verwacht hier zo snel weer op de bank te zitten. Maar ik had ook niet verwacht dat Palermo me vijf wedstrijden voor het einde van de competitie zou ontslaan", bekende de trainer. "Voorzitter Zamparini belde me op en vertelde me dat hij spijt had van zijn beslissing. Hij vroeg me daarna terug te keren en ik heb onmiddellijk met zijn verzoek ingestemd."

De oefenmeester laat weten de situatie bizar te vinden, maar hij ziet de humor er ook wel van in. "Het is alsof ik een aantal weken met de griep ziek thuis heb gezeten", grapte hij. "Ik heb mijn positie weer ingenomen zonder dat ik wraakgevoelens koester, ik heb een gezonde drang om dit avontuur tot een goed einde te brengen."

Palermo ligt momenteel nog op koers voor UEFA Cup-voetbal. Ondanks een reeks matige resultaten bekleedt de ploeg op dit moment de zevende plek. Het zag Atalanta Bergamo de laatste weken echter dichtbij komen, de ploeg staat momenteel drie punten voor op de mannen van trainer Stefano Colantuono.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen