Theo Janssen wil het hogerop proberen

Ger
16 mei 2007, 16:54   Bijgewerkt: 16 mei 2007, 17:02

Vitesse-speler Theo Janssen staat open voor een transfer naar een grotere club. De middenvelder komt zijn hele carriére uit voor Vitesse, met uitzondering van een half jaar bij Genk. Hij lijkt nu aan iets anders toe te zijn. Naar verluidt hebben enkele Engelse clubs belangstelling voor Janssen. Ook zouden de Nederlandse topclubs jacht op hem maken.

De 25-jarige speler, geroemd om zijn traptechniek, maakt duidelijk dat de interesse hem streelt, maar dat hij niet per se weg wil. "Ik zou de stap nu best een keer willen maken. Aan de andere kant is het ook geen obsessie voor mij", aldus Janssen in AD Sportwereld. De middenvelder zei eerder deze week tegen Omroep Gelderland na het bekend worden van de interesse van West Ham United en Sunderland: "Ik heb altijd al gezegd dat ik graag naar Engeland wil, nu moet blijken of het feestje ook doorgaat."

"Gebeurt het niet (een transfer) dan forceer ik niets. Ik geniet er nog elke week van om in het shirt van Vitesse in het Gelredome te spelen", aldus de tweevoudig international. "Als je te lang bij een club zit, wordt alles als normaal beschouwd. Een trainer stapt na drie seizoenen ook op omdat hij toe is aan een andere omgeving. Ik ben er van overtuigd dat het spelers ook goed doet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen