Buffon wil versterkingen bij Juventus

Ger
16 mei 2007, 17:33

Als Juventus het plan heeft opgevat om Gianluigi Buffon te behouden, zal het diep in de buidel moeten tasten. Niet om de doelman van het nationale elftal een beter contract aan te bieden, maar om versterkingen voor het team te halen. De roep van Buffon om aankopen klinkt ditmaal luid en duidelijk. De routinier mist het strijden om de hoofdprijzen. 

"De vervelendste momenten moeten nog komen, nu we niet meer zo competitief in de Serie A kunnen zijn", stelde hij somber in een televisieshow op de Italiaanse zender La7. "We hadden een duidelijk doel voor ogen in de Serie B; dat was zo snel mogelijk weer terug naar de Serie A te promoveren", aldus de sluitpost wiens team drie punten van het kampioenschap is verwijderd.

"In de Serie A zal het echter een stuk moeilijker voor ons worden. Het is ontzettend vervelend om de strijd met Inter, Milan, Roma en Lazio niet aan te kunnen gaan", erkende Buffon. Hij gaf verder aan dat met name het vertrek van Gianluca Zambrotta en Adrian Mutu afgelopen seizoen, hem hard trof. "Ik snap dat we wat spelers moesten laten gaan. Maar het was een grote fout Gianluca en Adrian te laten vertrekken", meldde de voormalig speler van Parma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen