AC Milan verlengt contract van Nesta

Ger
18 mei 2007, 14:27   Bijgewerkt: 18 mei 2007, 14:34

Alessandro Nesta sluit zijn loopbaan vrijwel zeker af bij AC Milan. De wereldkampioen heeft zijn contract bij de Italiaanse grootmacht tot juni 2011 verlengd. Dat meldt de club op haar website. De verdediger maakt zodoende een einde aan geruchten die hem aan zijn oude club Lazio linkten. 

"Milan bevestigt dat ze het contract van Alessandro Nesta heeft verlengd. Nesta zal tot 30 juni 2011 aan de club verbonden zijn", luidde het statement. De 31-jarige speler gaat zijn vijfde seizoen in bij de Rossoneri. Daarvoor kwam hij uit voor Lazio, waar hij ook zijn jeugdopleiding genoot. Met Milan pakte Nesta aardig wat prijzen. Zo heeft hij een Italiaanse titel, een Europese Super Cup, een Coppa Italia en de winst van de Champions League achter zijn naam staan. 

Overigens krijgt Nesta volgende week een kans om zijn Champions League-titels te verdubbelen. Hij komt dan met AC Milan in de finale van het miljoenenbal uit tegen het Engelse Liverpool. De Milanezen zijn ongetwijfeld op zoek naar revanche nadat de topclub in de finale van 2005 op spectaculaire manier onderuit ging tegen The Reds.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen