Chelsea heeft geen interesse in Ballack

2 december 2005, 10:53

Na Manchester United heeft ook Chelsea laten weten dat het geen interesse heeft in Michael Ballack. De zaakwaarnemer van de Duitse middenvelder had Chelsea benaderd met de mededeling dat Ballack komende zomer transfervrij is, maar de Londense ploeg heeft besloten om niet toe te happen.

Sinds bekend is dat Ballack zijn contract bij Bayern München nog niet wil verlengen, gonst het van de geruchten rondom de Duitse international. Vrijwel alle Europese topploegen worden in verband gebracht met hem, niet in de laatste plaats omdat zijn zaakwaarnemer de speler bij een handvol clubs aangeboden heeft. Ook Chelsea werd benaderd door de agent van Ballack, maar de Londense ploeg heeft geen interesse. "Het enige dat ik kan zeggen, is dat Ballack in ieder geval niet naar Chelsea zal gaan", benadrukt Chelsea's algemeen directeur Peter Kenyon in The Mirror.

Real Madrid lijkt momenteel de beste papieren hebben om Ballack in te lijven, hoewel het ook nog altijd niet uitgesloten is dat de middenvelder zijn contract bij Bayern toch nog zal verlengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen