Portsmouth heeft Distin binnen

23 mei 2007, 16:24

Sylvain Distin heeft een contract getekend bij Portsmouth. De Fransman komt transfervrij over van Manchester City. Distin maakte onlangs bekend dat hij het komende jaar niet meer voor The Citizens wilde uitkomen. De verdediger gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Liverpool en Newcastle United waren ook in de race voor de mandekker.

Portsmouth-manager Harry Redknapp liet weten verheugd te zijn met de komst van Distin naar zijn club. Vooral omdat Champions League-finalist Liverpool zich op de valreep voor de voormalig speler van PSG meldde. "Ik heb het al een aantal keren meegemaakt (dat een speler op het laatste moment voor een andere club kiest, red.). Toen Liverpool haar interesse bekend maakte, raakte ik toch wel even in paniek", bekende Redknapp. 

De oefenmeester kon zijn geluk niet op: "Gelukkig hadden we een akkoord met Sylvain en ik ben echt heel erg blij dat hij ons komend seizoen komt versterken." Distin liet weten dat het een moeilijke keuze voor hem. Hij vond het vervelend Manchester City de rug toe te keren. 

"Het was een moeilijke beslissing, maar gelukkig heb ik doorgezet en heb ik me aan mijn woord gehouden", aldus Distin. "Als je een transfervrije status hebt, krijg je natuurlijk veel aanbiedingen binnen. Dit was de juiste aanbieding voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen