PSV mist Afellay tegen NAC Breda

2 december 2005, 14:20

Ibrahim Afellay moet het duel tussen PSV en NAC Breda missen. De middenvelder heeft nog te veel last van een liesblessure om in actie te komen tijdens de Brabantse derby. Het is nog onduidelijk of de talentvolle Afellay op tijd hersteld zal zijn om dinsdag aan te treden tegen het Turkse Fenerbahçe.

Afellay moest afgelopen weekend, in het duel met ADO Den Haag, met een liesblessure van het veld. Volgens Hiddink is de blessure van Afellay niet heel zwaar, maar wel van dien aard dat hij rust moet krijgen. "Hij heeft vochtafzetting rondom de spieren van zijn lies", legt de trainer uit op de website van PSV. Ook Beasley, Ball, De Jong en Vayrynen behoren niet tot de selectie van de Eindhovenaren voor het duel met NAC.

Voor Johan Vonlanthen zal het duel van komend weekend een bijzonder tintje hebben. De aanvaller van PSV speelt dit seizoen op huurbasis bij NAC Breda. "Het is goed dat hij veel speelt. Hij krijgt ervaring en vergroot zijn inzicht, maar ik neem rustig de tijd voor zijn ontwikkeling. Hij is net 20 jaar. Maar morgen mag hij rustig een snipperdag nemen van mij", zegt Hiddink lachend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen