Ferguson: "Keane en Ballack naar Real Madrid"

Ger
3 december 2005, 14:37

Volgens Alex Ferguson, manager van Manchester United, zullen Roy Keane en Michael Ballack binnenkort voor Real Madrid uitkomen. Keane zette vorige maand een punt achter zijn loopbaan op Old Trafford. Lange tijd leek Ballack de gedroomde opvolger van de Schot bij de Red Devils

Ferguson liet enkele dagen geleden weten dat de club niet op de Duitse spelmaker zit te wachten. "Hij is weliswaar een geweldige speler, maar qua stijl te verlijken met Paul Scholes en Wayne Rooney. We hebben een aantal andere spelers op het oog. Na het vertrek van Roy Keane is een defensieve middenvelder onze eerste prioriteit." 

Real Madrid is na de woorden van Ferguson direct in actie gekomen. De afgelopen dagen heeft de Koninklijke besprekingen met Ballack gevoerd. Opmerkelijk genoeg willen de Spanjaarden daarnaast Keane vastleggen.       

"Ik heb gehoord dat Ballack en Real Madrid al een overeenkomst hebben bereikt over een verbintenis", weet Ferguson. "Er zijn ook geruchten dat Roy naar Madrid vertrekt. Het is best mogelijk dat hij daar volgend jaar enkele maanden gaat spelen."  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen