Van der Leegte blij met terugkeer in Eindhoven

30 mei 2007, 17:24   Bijgewerkt: 30 mei 2007, 17:46

De transfer van Tommie van der Leegte van VfL Wolfsburg naar PSV is afgerond. De middenvelder zette vandaag in Eindhoven zijn handtekening onder een contract bij de regerend landskampioen. "Ik ga er voor, ik heb er hartstikke veel zin in. Ik heb niets te verliezen", zegt hij in een eerste reactie tegen PSV.tv

De komst van Van der Leegte hing al wekenlang in de lucht. "Maar in eerste instantie gingen die gesprekken vooral via mijn zaakwaarnemer", verduidelijkt Van der Leegte. "Op het moment dat het begon te spelen, was ik met Wolfsburg nog tegen degradatie aan het vechten. PSV heeft me laten weten dat ik van harte welkom was en daarna heeft mijn zaakwaarnemer alles geregeld. Of ik al met Ronald Koeman gesproken heb? Nee, dat nog niet. Maar daar is in de voorbereiding genoeg tijd voor", zegt hij.

Voor Van der Leegte betekent de overstap naar PSV een terugkeer naar het oude nest. Tussen 1994 en 1997 speelde hij immers ook al voor de club uit Eindhoven. "Het is super om weer terug te zijn. Ik heb er eigenlijk altijd op gehoopt om nog een keer terug te keren naar PSV, maar de laatste jaren hield ik er steeds minder rekening mee dat het ook nog zou gebeuren. Dat ik hier dan toch weer sta, is super", zegt de middenvelder, die tussendoor ook de kleuren van RKC Waalwijk, FC Twente en ADO Den Haag verdedigde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen