Gilardino twijfelt over toekomst bij Milan

Koen Freriks
4 juni 2007, 14:54

Alberto Gilardino's toekomst bij AC Milan lijkt onzeker. De aanvaller zit bij de topclub niet lekker in zijn vel. Vooral het gebrek aan vertrouwen in zijn kwaliteiten lijken hem geen goed te doen. Ook zijn afwezigheid in de basis van het Milan-team dat mocht aantreden in de Champions League-finale heeft hem doen nadenken over zijn positie bij AC Milan.

"Ik zou graag meer vertrouwen krijgen van de club en de trainer en niet telkens beoordeeld worden op één fout of één slechte wedstrijd", begon de 22-voudig international zijn klaagzang in La Gazetto dello Sport. "Ik was erg teleurgesteld dat ik niet mocht beginnen in de Champions League-finale. Ik ben bijna 25 jaar, ik heb er behoefte aan elke week te spelen. Ik heb het gevoel dat ik altijd ter discussie sta." 

Overigens reageerde coach Ancelotti niet helemaal op de manier die Gilardino voor ogen had. De oefenmeester gaf aan zijn volledige medewerking aan diens vertrek te geven. "Als hij het gevoel heeft dat een vertrek het beste is, zie ik geen reden waarom we hem niet zouden helpen. Voorwaarde is dat we een volwaardig alternatief kunnen aantrekken", reageerde de oefenmeester ijskoud.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen