Liverpool legt Gerrard en Carragher langer vast

4 juni 2007, 18:23   Bijgewerkt: 4 juni 2007, 18:36

Liverpool heeft een belangrijk fundament gelegd voor de toekomst. De ploeg is er in geslaagd om Steven Gerrard en Jamier Carragher, twee absolute sterkhouders, langer vast te leggen. Beide spelers hebben bijgetekend tot medio 2011. 

Mede dankzij het sterke spel van Gerrard en Carragher heeft Liverpool zich de laatste jaren teruggeknokt naar de absolute top van Europa. Zo haalde de ploeg in twee van de laatste drie seizoenen de finale van de Champions League. Gerrard hoopt dat zijn ploeg deze lijn de komende seizoenen door kan trekken. "Hopelijk kunnen we de komende vier jaar nog meer mooie dingen neerzetten", aldus de aanvoerder. 

Ook Carragher verwacht veel van de toekomst. "Zowel Steven als ik is hier geboren en getogen. Ik ben heel blij dat ik langer kan blijven, ik heb immers altijd gezegd dat het me fantastisch lijkt om mijn loopbaan hier af te sluiten."

Beide spelers hebben voor de komende jaren één hoofddoel, namelijk de titel. "We hebben de afgelopen jaren diverse prijzen gepakt, maar er ontbreekt er nog één. We willen de titel in de Premier League", is de duidelijke taal van Gerrard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen