Drie 'Nederlanders' met Socceroos naar Azië Cup

8 juni 2007, 10:03

Luke Wilkshire, Jason Culina en Brett Holman kunnen slechts genieten van een korte vakantie. De drie Eredivisiespelers moeten zich aan het eind van deze maand melden bij de nationale ploeg van Australië om deel te nemen aan de Azië Cup, dat van 7 tot 29 juli gehouden wordt in Indonesië, Maleisië, Thailand en Vietnam. 

Naast Wilkshire, Culina en Holman zijn nog enkele oude bekenden uit de Nederlandse competitie geselecteerd, zoals Brett Emerton (ex-Feyenoord) en voormalig PSV-spits Archie Thompson. Coach van de Socceroos is nog altijd Graham Arnold, die in het verleden onder meer jarenlang uitkwam voor NAC Breda.

Australië, misschien wel dé topfavoriet voor de eindzege, zit in een poule met Irak, Oman en Thailand, één van de vier gastlanden. Het is voor het eerst dat Australië, dat vorig jaar toetrad tot de Aziatische bond, deelneemt aan de Azië Cup.

De complete selectie:

Doel: Mark Schwarzer, Brad Jones, Michael Petkovic

Defensie: Lucas Neill, Brett Emerton, Michael Beauchamp, Michael Thwaite, Mark Milligan, Patrick Kisnorbo.

Middenveld: Mark Bresciano, Harry Kewell, Tim Cahill, Vince Grella, Mile Sterjovski, Luke Wilkshire, Jason Culina, Carl Valeri, Nick Carle, David Carney.

Aanval: Mark Viduka, John Aloisi, Archie Thompson, Brett Holman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen