Barcelona ook langs Villarreal

Ger
4 december 2005, 22:48

Ook Villarreal is er niet in geslaagd de zetel FC Barcelona punten af te snoepen. Het succesteam van de Nederlandse coaches Rijkaard en Ten Cate won zondagavond de lastige uitwedstrijd met 2-0.

Op grond van het vertoonde spel, minder briljant dan gebruikelijk, was dat wel verdiend. Aan de treffers moest toch enig geluk te pas komen. Juan Manuel Peña (eigen doel) en Deco (met een afstandsschot dat ook al door Peña van richting werd veranderd) scoorden. Van Bronckhorst deed alleen de laatste 20 minuten mee in plaats van Motta. De Catalaanse Mexicaan Rafael Marquez kreeg vlak voor tijd zijn tweede gele kaart.

Osasuna hield gelijke tred met Barça. De verrassing van het seizoen bedwong Malaga uit met 2-1. De stand was al bij rust bereikt. Webo en Valdo maakten de doelpunten voor de bezoekers. Nacho deed tussendoor iets terug. Beide koplopers hebben 31 punten uit veertien duels.