Braga verslikt zich thuis tegen Setubal

5 december 2005, 09:58

Braga heeft zich zondagavond in de Portugese competitie lelijk vergaloppeerd. De club had door het gelijkspel van FC Porto evenals Nacional de koppositie voor het grijpen, maar verloor met 0-1 van Vitoria Setubal. Nog voor eigen publiek ook. Fabio maakte vlak na rust het enige doelpunt.

Door dat resultaat kwam Vitoria langszij en bleef Braga op twee punten van Porto. Dat gaat nu alleen aan de leiding hoewel Co Adriaanse zijn ploeg vrijdag niet voorbij Sporting kon loodsen. De topper eindigde in 1-1.

Benfica profiteerde eerder dit weekend van de misstappen van de concurrenten. Ronald Koeman schreef de zesde competitiezege van het seizoen bij. De landskampioen bracht de lastige uitwedstrijd tegen Maritimo tot een goed einde: 0-1. Mantorras scoorde. De achterstand op Porto is nu nog zes punten.

Nacional, de andere hoogvlieger van Madeira, verloor vlak voor tijd door toedoen van Meyong met 1-0 bij Belenenses. Door de winst van Boavista op Penafiel (2-1) zijn er na dertien duels ineens weer zeven serieuze titelgegadigden in elkaars nabijheid.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen