Benitez, Wenger en Mourinho willen niet naar Real

5 december 2005, 10:52

Het is nog geen 24 uur geleden dat Vanderlei Luxemburgo ontslagen werd als trainer van Real Madrid, maar inmiddels druppelen de namen van mogelijke opvolgers al binnen. Onder meer Rafael Benitez, Arsene Wenger, Jose Mourinho, Sven-Göran Eriksson en Fabio Capello zouden in de belangstelling staan van de Koninklijke.

Van dit vijftal hebben drie trainers inmiddels laten weten dat ze niet open staan voor een vertrek naar Madrid. Jose Mourinho was het meest duidelijk in zijn reactie. "Als Real me zou bellen, vertrek ik niet. Ik heb nog een contract voor vier jaar bij Chelsea en ik wil in die periode veel prijzen winnen."

Ook Arsene Wenger heeft geen interesse. "Ik voel me vereerd dat ik op het lijstje zou staan, maar ik zit tot de zomer van 2008 bij Arsenal. Ik wil hier graag blijven." 

Rafael Benitez lijkt een serieuze kanshebber om Luxemburgo op te volgen. De huidige manager van Liverpool speelde als jeugdspeler voor Real Madrid en was ook trainde ook vroeger een jeugdteam van de Madrilenen. Een terugkeer naar Madrid zou voor Benitez dus in ieder geval iets bijzonders zijn. Toch wil Benitez niet vooruitlopen op een eventueel vertrek naar Madrid. "Ik heb het goed naar mijn zin in Liverpool. Ik wil me voorlopig alleen richten op de wedstrijden die voor ons op het programma staan. Ik heb geen zin om mijn tijd te verdoen aan geruchten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen