Robben: "Geen probleem met Mourinho"

5 december 2005, 11:06

Arjen Robben is blij dat hij weer terug is. De Bedummer maakte afgelopen weekend tegen Middlesbrough zijn rentree in de basis van Chelsea na wekenlang blessureleed. Manager Mourinho zou zich kritisch hebben uitgelaten over de lange revalidatieperiode van de aanvaller, maar volgens Robben is dat onzin. "Ik heb een goede band met Mourinho. Er wordt een hoop onzin geschreven", zegt de aanvaller.

De kritiek van Mourinho zou zijn dat Robben te lang nodig zou hebben om te herstellen van blessures, maar volgens Robben is dat onzin. "Ik heb nooit enige druk gevoeld om sneller terug te keren van mijn blessure", zegt Robben. "Met deze blessure heb ik rustig de tijd genomen om te herstellen, mede omdat de medische staf me niet precies kon vertellen wat er mis was. Het was al de derde keer dit seizoen dat ik last had van mijn hamstring. Samen met de medische staf en de manager heb ik daarom besloten om ditmaal geen enkel risico te nemen en in ieder geval niet te vroeg weer te beginnen met voetballen."

"Dankzij de medische staf voel ik me nu weer helemaal goed. Ik kan nu weer naar mijn oude niveau toewerken", aldus Robben.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen