Heidi Klum presenteert vrijdag WK-loting

5 december 2005, 11:58

Komende vrijdag zullen de ogen van de hele wereld even gericht zijn op Leipzig. In de Duitse stad vindt namelijk de loting plaats voor het WK, dat komende zomer in Duitsland gespeeld zal worden. De presentatie van de avond zal in handen zijn van fotomodel Heidi Klum en de Duitse presentator Reinhold Beckmann.

In Leipzig zijn de voorbereidingen op de loting al in volle gang. Dinsdag zal besloten worden hoe de verschillende potten ingedeeld zullen worden. Voor Nederland is dat van groot belang. Het lijkt er op dat Nederland net naast een positie als groepshoofd zal grijpen, maar de FIFA zal dinsdag een definitieve indeling bekend maken. Zeker is in ieder geval dat Duitsland, als gastland, als groepshoofd ingedeeld zal worden in poule A.

Belangrijke voorwaarde bij de loting van komende vrijdag is dat er maximaal twee landen uit hetzelfde continent bij elkaar in de poule kunnen komen. Een poule met Duitsland, Nederland en Oekraïne zou, bijvoorbeeld, dus niet mogelijk zijn. 

De loting moet een grote show worden, met onder andere een optreden van de Nederlandse magiër Hans Klok. Namens de FIFA is Markus Siegler verantwoordelijk voor het verloop van de loting. Wie de loting precies zal verrichten, is nog niet duidelijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen