Reiziger twijfelgeval, Beasley niet op tijd fit

5 december 2005, 13:35

Het is hoogst onzeker of Michael Reiziger dinsdagavond met PSV kan meespelen in het Champions League-duel met het Turkse Fenerbahçe. De rechtsback raakte zondagochtend op de uitlooptraining na het duel tegen NAC Breda, waarin hij overigens niet meespeelde, geblesseerd aan zijn enkel. Voor DaMarcus Beasley komt het cruciale duel met Fenerbahçe in ieder geval nog te vroeg.

Als gevolg van deze enkelblessure kon Reiziger maandag niet met de groep meetrainen. "Er staat een groot vraagteken achter zijn naam", aldus trainer Guus Hiddink. De oefenmeester neemt pas vlak voor de wedstrijd een definitieve beslissing over het meespelen van de ex-international. Naast Reiziger zijn ook Afellay en Ooijer lichtgeblesseerd. Ook Ooijer heeft last van zijn enkel, Afellay kampt al een tijdje met allerlei pijntjes. Hiddink heeft goede hoop dat beide spelers dinsdag inzetbaar zijn.

DaMarcus Beasley moet het duel met de Turken in ieder geval aan zich voorbij laten gaan. De Amerikaan is nog niet voldoende hersteld van een hamstringblessure om dinsdsgavond in actie te komen. PSV heeft dinsdag aan een overwinning voldoende om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Champions League.

Vermoedelijke opstelling: Gomes; Lucius, Alex, Ooijer en Lamey; Afellay, Simons en Cocu; Farfan, Vennegoor of Hesselink en Robert.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen