Groep F: Geplaatst Madrid weer onderuit

Ger
6 december 2005, 23:44

De spelers van Real Madrid hebben hun nieuwe trainer, Lopez Caro, geen overwinning kunnen schenken. De Koninklijke, in groep F al zeker van een vervolg en dus lang niet in de sterkste opstelling, verloor in Athene met 2-1 van Olympiakos.

Sergio Ramos had Real via een kopbal nog wel op voorsprong gebracht, maar de Grieken kwamen sterk terug. Na een schitterende treffer van Bulut, besliste Rivaldo het duel drie minuten voor tijd met een intikker.

Olympique Lyon, ook al niet in de sterkste opstelling, bleek net iets beter dan Rosenborg (2-1). Voor de Franse kampioen scoorde de zeventienjarige debutant Benzema de openingstreffer. Halverwege de tweede helft maakte Braaten gelijk, maar via een goal in blessuretijd van Fred trok de thuisploeg toch aan het langste eind.