Duitse trainer deelt kopstoot uit

7 december 2005, 11:30

Het Duitse Bundesligaduel tussen MSV Duisburg en 1.FC Köln is dinsdagavond volledig uit de hand gelopen. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Köln-speler Streit het aan de stok met Duisburg-trainer Meier. De oefenmeester van de thuisploeg maakte zich hierbij belachelijk door eerst een kopstoot uit te delen en vervolgens theatraal naar de grond te gaan. Zowel Streit als Meier werd na het incident van het veld gestuurd.

De Duitse voetbalbond is inmiddels een onderzoek begonnen naar de actie van trainer Norbert Meier. "Een trainer die zich op deze manier gedraagd, kan drie dagen laten niet doodleuk weer op de bank zitten", zegt aanklager Horst Hilpert namens de Duitse voetbalbond. Ook Köln-speler Streit, die zijn naam in ieder geval eer aandeed, wacht een schorsing.

Het duel tussen beide promovendi eindigde overigens in 1-1. Bij Köln kwam Anthony Lurling in de slotfase in het veld. De voormalig Feyenoorder slaagde er, hoewel hij slechts drie minuten meespeelde, direct in om een gele kaart te krijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen