Kahn: "Bayern kan Champions League winnen"

7 december 2005, 12:57

Bayern München maakt tot dusver een uitstekend seizoen door. De regerend landskampioen staat bovenaan in de Bundesliga en heeft zich bovendien al geplaatst voor de achtste finale van de Champions League. Vanavond kan het zich in Brugge verzekeren van groepswinst. Volgens doelman Olivier Kahn hoeft de achtste finale allesbehalve het eindstation te zijn voor zijn ploeg. De Duitser denkt dat Bayern een realistische kans heeft om het kampioenenbal te winnen.

"Natuurlijk hebben we altijd wat geluk nodig", weet Kahn, "maar het is realistisch om over Champions League-winst te praten. De halve finale moet in ieder geval mogelijk zijn en daarna zien we wel weer verder. Zowel bij de loting als in de wedstrijden heb je wat geluk nodig. Kleine details zijn doorslaggevend", zegt de doelman tegen Sport 1.

"Tot nu toe draaien we een goed seizoen, maar we moeten oppassen dat we nu geen tegenstanders gaan onderschatten. Het is nu van groot belang om als team te blijven groeien. Alleen wanneer dat gebeurt, kunnen we onze doelstellingen realiseren. Wat onze doelen zijn? De Champions League-finale halen, kampioen worden en de bekerfinale bereiken", aldus de ambitieuze Kahn.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen