Transfer Hargreaves nu officieel

Koen Freriks
1 juli 2007, 16:50   Bijgewerkt: 1 juli 2007, 17:09

Iedereen wist het eigenlijk al, Owen Hargreaves gaat volgend jaar bij Manchester United voetballen. Vandaag pas werd echter de transfer officieel gemaakt met het tekenen van een vierjarig contract van de middenvelder bij de Reds.

"Mijn overgang was waarschijnlijk het slechtst bewaarde geheim uit de voetbalgeschiedenis", zo grapte Hargreaves over zijn transfer op de website van zijn nieuwe club. "Het is geweldig dat het nu eindelijk zover is, zeker omdat iedereen er zoveel energie in heeft gestoken."

De 27-jarige Engels international was al lange tijd een doelwit van ManUnited, maar een overgang werd telkens geblokkeerd door Bayern München. Volgend seizoen zegt hij met zijn nieuwe ploeggenoten voor alle prijzen mee te gaan doen. "Voor mij is dit het begin van een nieuw tijdperk. Ik heb geen concrete doelen gesteld, maar bij een club als United moet je eenvoudigweg alles winnen", zegt hij nuchter.

Voor Hargreaves is het zijn eerste Engelse club, wat opmerkelijk is gezien zijn nationaliteit. Maar spijt heeft hij daar niet van. "De laatste tien jaar zijn een droom geweest", zei Hargreaves over zijn jaren bij de Duitse topclub. In zeven seizoenen won hij een maal de Champions League, vier keer de landstitel en eenmaal de wereldbeker voor clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen