Zaakwaarnemer: "Zuiverloon niet naar Ajax"

2 juli 2007, 12:25

Ajax kan de komst van Gianni Zuiverloon vergeten. Na het jeugd-EK werd gemeld dat de Amsterdamse club interesse had in de rechtsback, maar Zuiverloon blijft nog minimaal één seizoen bij zijn huidige club SC Heerenveen. "Gianni gaat dus nergens heen", zegt zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in Sportweek.

"Gianni heeft het nu één jaar goed gedaan bij SC Heerenveen als rechtsback. Pas als hij nóg een jaar goed functioneert, gaan we verder kijken", zegt Haatrecht.

Haatrecht doet de vermeende belangstelling van Ajax overigens af als een gerucht. "Ajax heeft zich nooit gemeld. SC Heerenveen wil hem ook helemaal niet kwijt. Hij staat nog twee jaar onder contract en heeft geen gelimiteerde transfersom in zijn contract. Gianni gaat dus nergens heen."

Tijdens het jeugd-EK was Zuiverloon één van de uitblinkers in het team van Jong Oranje. Hij werd zelfs opgenomen in het door de UEFA samengestelde Team van het Toernooi. "Hij heeft op het afgelopen Jeud EK een stap gemaakt met Jong Oranje, maar er zijn nog genoeg verbeterpunten voor hem. Dat hebben we op een rij gezet en daar gaat hij volgend seizoen aan werken", blijft Haatrecht kritisch.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen